• sns04
  • sns02
  • sns01
  • sns03

jasa

Ratusan konsumén wareg

  • alternatif

    alternatif

    kami oge nawiskeun alternatif competitively-harga cocog pikeun pabrik tinggi tungtung, tanpa compromising on kualitas. Kalawan biaya nu leuwih handap sarta MOQ ti loba inohong brand lianna.
  • assembly sambungan kabel

    assembly sambungan kabel

    Ti basajan kawat abah ka majelis sambungan kabel custom-dijieun leuwih kompleks kami nyadiakeun rupa-rupa kaperluan kabel kualitas luhur tailored papanggih syarat exacting désainer '.
  • panyambungna éléktronik

    panyambungna éléktronik

    Urang nawiskeun solusi konektor pikeun sakabéh dewan-to-dewan, kawat-to-dewan jeung kawat-to-kawat tim insinyur applications.Experienced fokus kana syarat nasabah tur gabungkeun kontak kalayan téhnologi profésional raket, ngarumuskeun solusi interkonéksi pangalusna.

Tentang Kami

Dong GUAN Kota Yuan YUE éléktronika CO., LTD

  • lokasi parusahaan
  • meja hareup

Diadegkeun dina 2008, Yuanyue Electronics Co., Ltd ieu dedicated ka forging hiji merk ngarah dunya-of konektor ngaropéa sarta produsén kabel. pabrik urang aya di Dongguan, Cina - puseur manufaktur dunya-kawentar, sareng owns kantor cabang di Taiwan jeung Hong Kong. Simkuring teu saukur husus dina ngahasilkeun dewan-to-dewan, kawat-to-dewan, kawat-to-kawat panyambungna sarta majelis sambungan kabel, tapi hiji panyadia leyuran panyambungna ngaropéa tur kabel ogé.

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

"Jieun Nilai, porsi Palanggan!"
mangrupa tujuan urang ngudag. Urang tulus mudahan yen sakabeh nasabah bakal ngadegkeun istilah panjang sarta kerjasama saling mangpaat kalayan kami.

Mun hayang nepi ka meunang nu leuwih rinci ngeunaan parusahaan urang, Mangga wartosan ku urang kiwari!


WhatsApp Online Chat!