• sns04
  • sns02
  • sns01
  • sns03

layanan

Atusan wareg pelanggan

  • alternatif

    alternatif

    kita uga kurban alternatif kompetitif-rega cocog kanggo manufaktur dhuwur mburi, tanpa ngorbanaké ing kualitas. Kanthi biaya murah lan MOQ saka akeh pemimpin account liyane.
  • Déwan kabel

    Déwan kabel

    Saka prasaja kabel sabuk kanggo kumpulan kabel adat-nyetak liyane Komplek, kita sumber sawetara akeh kabel kualitas dhuwur ngarang syarat kereng perancang '.
  • Konektor Elektronik

    Konektor Elektronik

    We offer solusi konektor kanggo kabeh Papan-kanggo-Papan, kabel-kanggo-Papan lan kabel-kanggo-kabel tim engineer applications.Experienced fokus ing syarat pelanggan lan nggabungake karo teknologi profesional rapet, nyusun solusi interconnection paling.

Babagan awake dhewe

DONG GUAN CITY Yuan yue Electronics CO., LTD

  • lokasi Company
  • mejo ngarep

Founded in 2008, Yuanyue Electronics Co., Ltd wis darmabakti kanggo forging account anjog donya-saka konektor selaras lan Produsèn kabel. pabrik kita dumunung ing Dongguan, China - tengah Manufaktur donya-misuwur, lan ndarbeni kantor cabang ing Taiwan lan Hong Kong. We are ora namung specialized ing prodhuksi Papan-kanggo-Papan, kabel-kanggo-Papan, kabel-kanggo-kabel konektor lan kumpulan kabel, nanging panyedhiya solusi saka konektor selaras lan kabel uga.

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

"Nggawe angka, Bantu Customer!"
Yahoo kita nguber. We Sincerely pangarep-arep sing kabeh pelanggan bakal netepake long term lan kerjasama bebarengan ono gunane karo kita.

Yen sampeyan pengin njaluk katrangan luwih bab kita perusahaan, Mangga kontak karo kita saiki!


Tampilan Online Chat!