• sns04
  • sns02
  • sns01
  • sns03

Lidhës Elektronikë

KONEKTORËT ELEKTRONIKE
YYE ofron zgjidhje gjithëpërfshirëse të dërrasës në bord, telit në bord, I/O dhe lidhësve prizë/prizë të mbyllur, të cilat janë të disponueshme në një larmi lartësie, dendësie, lartësie të stivës dhe orientimit, të aplikuara kryesisht për sinjalin, fuqinë, hyrjen/daljen dhe aplikime të vulosura.

_DSC4434 (1)
_DSC4429
_DSC4445

Dhe në këto vite, ne i kushtuam shumë vëmendje lidhësve me hap më të vogël dhe shpejtësi të lartë për të përmbushur kërkesat e klientëve për saktësi.Për më tepër, ekipi i inxhinierëve me përvojë do të formulojë zgjidhjen më të mirë të ndërlidhjes sipas kërkesave të industrisë tuaj.Me dhomën e formimit në pronësi të pavarur, jo vetëm që na mundëson të personalizojmë lidhësit, por gjithashtu garanton zgjidhjen e menjëhershme të problemeve teknike.


WhatsApp Online Chat!