• sns04
  • sns02
  • sns01
  • sns03

Certifikatat

asefefesf

ISO 9001:2015

Sistemi ynë i menaxhimit të cilësisë bazohet në standardet ISO, fabrika gjithashtu ka kaluar sistemet e menaxhimit të cilësisë ISO9001:2015. Sistemi i shëndoshë dhe me efikasitet të lartë të sigurimit të cilësisë na ndihmojnë të arrijmë kërkesat e larta të klientëve tanë duke iu përmbajtur kërkesave rregullatore të industrisë, statutore.

sdsdwdfw (3)

certifikatat UL

Për t'u ofruar klientëve produkte më të sigurt dhe të besueshëm, parzmoret tona të telit morën certifikimin UL (E349702). Të cilat na ndihmojnë të demonstrojmë përkushtim ndaj produkteve të sigurisë, garantimin e qëndrueshmërisë së produkteve, konfirmimin e pajtueshmërisë dhe cilësinë dhe performancën e besueshme.

sdsdwdfw (2)

Pnjë tendë

Patenta e modelit të përdorimit i referohet një zgjidhjeje të re teknike të përshtatshme për përdorim praktik për formën, strukturën ose kombinimin e produkteve. Zgjidhjet teknike praktike jo vetëm që na ndihmojnë të prodhojmë me lehtësi, por gjithashtu reduktojnë kohën e prodhimit dhe cilësinë e përmirësuar për klientin tonë. Ne kemi marrë me sukses 13 patentat e modelit të shërbimeve dhe janë në pritje të lëshimit të certifikatës.

sdsdwdfw (1)

IATF16949: 2016

Jo vetëm për përmbushjen e kërkesave të klientëve, ne gjithashtu përkulemi për të përmirësuar veten dhe për të tejkaluar kërkesat dhe pritshmëritë e klientëve tanë. Për të arritur këto qëllime, ne kaluam certifikatën ndërkombëtare të cilësisë së industrisë së automobilave -- IATF16949:2016. e cila tregoi përkushtimin e kompanisë sonë për më shumë produkte cilësore dhe shërbim ndaj klientit.


WhatsApp Online Chat!