• sns04
  • sns02
  • sns01
  • sns03

Montimi i kabllove

MONTIMI I KABLLOVE
YYE ofron gjithashtu një gamë të gjerë parzmoresh teli dhe montimi kabllosh për transmetimin e fuqisë, të dhënave dhe sinjalit të qëndrueshëm dhe me shpejtësi të lartë. Kategoritë kryesore janë parzmore teli të ndrydhur, montime kabllosh të mbiformuara, montime kabllosh të mbyllura dhe priza, kabllo rrjeti, kabllo të dhënash montimin dhe kabllot e interkoneksionit I/O.

_DSC4435
_DSC4445

Kabllot tona gjithashtu përputhen me standardet e ndryshme, duke përfshirë NP dhe Propozimin 65 të Kalifornisë. ne gjithashtu ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë zgjidhjesh për montimin e kabllove për një sërë biznesesh brenda pajisjeve shtëpiake, teknologjisë së sigurisë, automobilave, inteligjencës artificiale, pajisjeve mjekësore, industrisë 4.0.


WhatsApp Online Chat!