• sns04
  • sns02
  • sns01
  • sns03

Iloilo le lelei ma le le lelei o le masini suʻesuʻe ma le faʻaogaina o le micro-needle module i le suʻega o fesoʻotaʻiga laupapa-i-board.

I le avea ai ma se tasi o fesoʻotaʻiga faʻatasi ma le sili ona malosi faʻasalalauga galuega, o leso'oga laupapa i lea laupapa o lo'o fa'aalia i le fa'aogaina o le fa'aogaina o sockets tane ma fafine.O le fesoʻotaʻiga laupapa i le laupapa e faʻaaogaina i telefoni feʻaveaʻi e malosi le faʻafefeteina ma le siosiomaga, e leai se uʻamea e manaʻomia, ma o le mafiafia o le telefoni feaveaʻi e mafai ona faʻaitiitia e ausia ai se fesoʻotaʻiga fetuutuunai.O le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga laupapa ma vaapiapi vaapiapi i telefoni feʻaveaʻi o le tulaga o loʻo iai nei.E i ai le lelei o le maualuga maualuga, maualuga le faatinoga, ma le laʻititi laʻititi.O le faʻagasologa o manaʻoga mo le electroplating ma patching e maualuga tele i le gaosiga.maualuga.

O le fausaga faavae o leso'oga laupapa i lea laupapae aofia ai feso'ota'iga, insulators, atigi, ma mea fa'aoga.O le faʻavae autu o le faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaʻiga laupapa-i-board o le faʻatusatusaina o le impedance ma le faʻailoga RF e matua faʻamaoni, lea e aʻafia ai le faʻasalalauga;o le lona lua o le faʻalogo lelei i le faʻapipiʻiina o taimi i le taimi o le faʻaaogaina, ma le numera o le faʻapipiʻiina ma le unplugging mo le fesoʻotaʻiga laupapa-i-board e oʻo i le tapulaʻa A maeʻa lena, o le a faʻaitiitia le faʻatinoga;lona tolu, i siosiomaga eseese, e pei o le maualuga o le vevela, maualuga le susu, limu, masima masima ma isi siosiomaga eseese, o loʻo i ai manaʻoga faʻapitoa mo fesoʻotaʻiga laupapa-i-board;lona fa, e tusa ai ma le tulaga electrification, filifili le nila Ituaiga po o pu ituaiga laupapa-i- laupapa connector.

O faʻataʻitaʻiga faʻatinoga o fesoʻotaʻiga laupapa-i-board e aofia ai le eletise, faʻaogaina o masini, suʻega o le siosiomaga, ma isi.

Mea tau eletise: faʻafesoʻotaʻi faʻafesoʻotaʻi, faʻamauina o loʻo i ai nei, fua faʻatatau, faʻasaga i le voltage, ma isi.

Mea fa'ainisinia: vibration fa'ainisinia, te'i, su'ega o le olaga, taofi fa'amau, male male fa'afafine fa'atasi le fa'aofiina malosi ma le toso i fafo malosi, ma isi.

Su'ega fa'alesiosiomaga: su'esu'ega fa'ate'ia fa'amama, vevela susū o lo'o tumau, su'ega masima, fa'alava matua, ma isi.

Isi su'ega: solderability.

O su'ega su'ega e mana'omia ona fa'aoga ile su'ega fa'atinoga o leso'oga laupapa i lea laupapae tatau ona mafai ona tausia lelei le faatinoga i le fanua o pitches laiti, ma e tatau ona mafai ona taulimaina auala eseese fesootaiga o le laupapa-i-board tane ma tamaitai sockets e faamautu ai le sootaga.O le pogo pine probe module ma le micro-needle micro-needle module o loʻo i ai i le taimi nei o suʻega suʻega saʻo lelei, ae o loʻo i ai eseesega manino i le suʻega faʻatinoga o fesoʻotaʻiga laupapa-i-board, lea e mafai ona vaʻaia e ala i suʻesuʻega faʻatusatusa o nei modules e lua. ..

O le Pogo pine probe module e aofia ai se nila, se tui nila, ma se siʻusiʻu nila, faʻatasi ai ma se mea e fausia i totonu ma se mea faʻapipiʻi auro.I le su'ega tele o lo'o iai nei, o le fua fa'atatau e mafai ona pasia e 1A.Pe a faʻatautaia le taimi nei mai le nila i le nila faʻamau ma oʻo atu i le pito i lalo o le siʻusiʻu o le nila, o le taimi nei o le a faʻaitiitia i vaega eseese, ma mafua ai ona le mautu le suʻega.I le fanua o pitches laiti, o le tele o tau talafeagai o le module su'esu'e i le va o le 0.3mm-0.4mm.Mo le suʻega o le laupapa i le laupapa, e toetoe lava a le mafai ona ausia, ma o le mautu e matua leaga lava.O le tele oi latou e mafai ona faʻaaogaina le fofo paʻi mama.tali.

O le isi faaletonu o le masini su'esu'e ona e puupuu lona olaga, ma le averesi o le ola e na'o le 5w taimi.E faigofie ona pine ma momotu pine i taimi o su'ega, ma e mana'omia tele ona sui.E mafai fo'i ona fa'aleagaina le so'oga laupapa i le laupapa.O lenei mea o le a faʻateleina ai le tele o tau, ma o le a le fetaui mo suʻega.

O le faʻaogaina o le micro-needle module maualuga o loʻo i ai nei o se mamanu faʻapipiʻi tasi.E faia i mea fa'aulufale mai nickel alloy/beryllium mea 'apamemea ma e fa'apipi'i auro ma fa'ama'a'a.O loʻo i ai uiga o le maualuga o le saʻo atoatoa, maualalo le faʻalavelave, ma le malosi o le tafe.I le suʻega maualuga o loʻo i ai nei, o le taimi nei e mafai ona oʻo atu i le 50A, o loʻo faʻatautaia le taimi nei i le tino lava lea e tasi, o le maualuga o loʻo mautu, ma o le tau o loʻo avanoa i totonu o le fanua pitch laʻititi o le va o le 0.15mm-0.4mm, ma le fesoʻotaʻiga. e mautu.

Mo le su'ega socket tane ma le tama'ita'i laupapa, o le module micro-needle shrapnel maualuga o lo'o i ai se auala uiga ese.E 'ese'ese ituaiga ulu fa'afeso'ota'i le laupapa i le laupapa tane ma fafine e fa'amautu le feso'ota'iga.

O le zigzag shrapnel e faʻafesoʻotaʻi le laupapa-i-board male socket ma faʻafesoʻotaʻi le pito i luga o le laupapa-i-board connector i le tele o itu e faʻamautinoa ai le mautu o le suʻega.

E fa'afeso'ota'i e le srapnel mata'i le nofoa tama'ita'i laupapa-i-board ma fa'afeso'ota'i i itu uma e lua o le va'aiga fa'afeso'ota'i laupapa ina ia mautinoa le mautu mo se taimi umi.

E le gata i lea, o le maualuga o loʻo i ai nei shrapnel microneedle module o loʻo i ai se olaga umi, faʻatasi ai ma le averesi o le ola e sili atu i le 20w taimi.E mafai ona oʻo atu i le 50w taimi i lalo o le tulaga o le faʻaogaina lelei, siosiomaga ma le tausiga.I le suʻega, o le micro-needle micro-needle module maualuga o loʻo i ai nei o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga mautu ma sili ona lelei.E le afaina ai le so'oga, ma o le a leai ni fa'ailoga tu'i.E le gata ina faʻaitiitia tau mo atinaʻe, ae faʻaleleia atili le lelei o suʻega.

A maeʻa suʻesuʻega, e mafai ona faʻamaonia e sili atu le talafeagai o le micro-needle module shrapnel maualuga i le taimi nei mo suʻega fesoʻotaʻiga laupapa i le laupapa nai lo le pogo pin probe module.


Taimi meli: Tes-31-2020
WhatsApp Online Chat!